Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Άφιξη στο Ναϊρόμπι 3 μήνες νωρίτερα

Οι αθλητές της εθνικής ομάδας στίβου του Μαλάουι, περίμεναν πως και πως να συμμετάσχουν στην μεγάλη αθλητική διοργάνωση της Αφρικής, το 17ο Παναφρικανικό Πρωτάθλημα Στίβου που θα λάβει χώρα στο Ναϊρόμπι. Έτσι λοιπόν έκαναν την προετοιμασία τους, ετοίμασαν τις βαλίτσες τους, επιβιβάστικαν στο αεροπλάνο για το Ναϊρόμπι και όταν φτάσανε εκεί τους πληροφόρησαν πως η διοργάνωση έχει αναβληθεί για τις 28 Ιουλίου!

Το Παναφρικανικό Πρωτάθλημα Στίβου, ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει αυτήν την Παρασκευή, αλλά αποφασίστηκε να αναβληθεί για τις 28 Ιουλίου. Έτσι λοιπόν η διοργανώτρια αρχή έστειλε email σε όλες τις αποστολές που πρόκειται να λάβουν μέρος στην διοργάνωση, για να τους ενημερώσει για την αλλαγή της ημερομηνίας. Στην Αθλητική Ομοσπονδία του Μαλάουι όμως δεν είδαν ποτέ αυτό το email, αφού τα συστήματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιεί η Ομοσπονδία, έχουν χαλάσει από πέρσι και δεν έχουν φτιαχτεί ακόμη.

Έτσι λοιπόν, προς το παρών, οι αθλητές του Μαλάουι φιλοξενούνται στο YMCA Πανεπιστήμιο του Ναϊρόμπι, μέχρι να δουν τι θα κάνουν!

Εμείς πάντως ευχόμαστε καλή επιτυχία στους αθλητές του Ναϊρόμπι, όταν αυτό πραγματοποιηθεί, και τελικά ίσως κάτι καλό βγει απ' όλη αυτή την ιστορία. Ίσως αυτό αποτελέσει την αφορμή να φτιαχτούν τα συστήματα εκεί στην Ομοσπονδία τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου