Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Liquid Mountaineering: Το νέο άθλημα

Θέλετε να γυμναστείτε; Σας αρέσει το τρέξιμο αλλά έχετε και μια κάποια αδυναμία στο κολύμπι και δεν προλαβαίνετε να ασχοληθείτε και με τα δύο; Μην στεναχωριέστε. Μία παρέα νέων ανθρώπων βρήκε την λύση, ειδικά για εσάς.

Συγκεκριμένα αυτή η ομάδα ανθρώπων δημιούργησαν ένα καινούριο άθλημα, το οποίο και ονόμασαν Liquid Mountaineering(Υγρή Ορειβασία), και του οποίου το αντικείμενο είναι το περπάτημα πάνω στο νερό. Μάλιστα λέγεται ότι απλά το επαναδημιούργησαν, αν μπορεί αυτό να ειπωθεί, καθώς υπάρχουν ιστορικές αναφορές, οι οποίες αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο άθλημα είχε δημιουργηθεί αρκετά παλαιότερα, από Έλληνες.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε ανθρώπους να περπατάνε στο νερό καθώς και να εξηγούν πως ακριβώς τα καταφέρνουν. Η τεχνική τους, σε κάποιους μπορεί να ακουστεί απλή, καθώς την παραλληλίζουν με τα "ψαράκια" που κάναμε μικροί στην θάλασσα, χρησιμοποιώντας κάποιο βότσαλο.

Επειδή σίγουρα θα σας κεντρίσει την περιέργεια, σας παραθέτουμε και δύο συνδέσμους στους οποίους μπορείτε να δείτε λίγα περισσότερα για το Liquid Mountaineering.

http://liquidmountaineering.blogspot.com/
http://news.puggal.com/liquid-mountaineering-35231/





Πηγές: cosmo.gr, news.puggal.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου