Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Πωλείται ψήφος

"Πωλείται ψήφος, ελαφρός μεταχειρισμένη. Tιμή συζητίσημη".

Κάπως έτσι μπορεί να έμοιαζε η αγγελία πώλησης της ψήφου του κ. Βασίλιεβιτς σε εφημεριδά, ο οποίος όμως προτίμησε το διαδίκτυο για να δημοπρατήσει την ψήφο του. Ως αρχική τιμή, ο Σέρβος επιχειρηματίας, όρισε τα 20 ευρώ, η οποία αυτήν την στιγμή έχει φτάσει στα 80 ευρώ, αφού έχει ήδη δεχτεί προσφορές από τέσσερα κόμματα.

Σύμφωνα με τον κ. Βασίλιεβιτς, με αυτή του την ενέργεια προσπαθεί να αναβαθμίσει σε ένα πιο πολιτισμένο επίπεδο την πολιτική ζωή και τις σχέσεις πολιτικών και πολιτών. "Στις δημοτικές εκλογές στο Αραντζέλοβατς οι κομματάρχες μοίραζαν πρόβατα, μπάλες τριφυλλιού, οικοδομικά υλικά και δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις για να πάρουν ψήφους. Εγώ ανεβάζω το επίπεδο της σχέσης αυτής προσφέροντας την ψήφο σε δημοπρασία, μέσω του διαδικτύου, διευκολύνοντας και τους πολιτικούς, αλλά και τους ψηφοφόρους" εξηγεί ο ίδιος.

Αν και δεν διεξάγονται ακόμη εκλογές στην Σερβία, ο κ. Βασίλιεβιτς έχει ήδη γίνει μέλος σε οχτώ διαφορετικά κόμματα, προσπαθώντας με τον τρόπο αυτό να προσελκύσει ακόμη περισσότερους υποψηφίους αγοραστές, όταν πλέον θα πλησιάζει η στιγμή των εκλογών.

Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου