Σάββατο 15 Μαΐου 2010

Το βαρύκοο τζίνι

Ανέκδοτα Κοντός μούτσος
Ένας πολύ κοντός μούτσος, ταξιδεύε με ένα πλοίο. Κάποια στιγμή και αφού ο μούτσος είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη του καπετάνιου, ο καπετάνιος λέει στον μούτσο:

Οι παπάδες με το πανό

Ανέκδοτα: Οι παπάδες με το πανό
Δύο παπάδες κάθονται στην άκρη του δρόμου κρατώντας ένα πανό που γράφει:
"ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ. ΑΛΛΑΞΤΕ ΔΡΟΜΟ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ".

Ο άτυχος κερατάς

Ένας τύπος βλέπει την γυναίκα του μια μέρα να φοράει ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι με ένα τεράστιο διαμάντι επάνω, το οποίο δείχνει πανάκριβο, οπότε παραξενεύεται και την ρωτάει:

Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Κουμπάρος της συμφοράς

video wedding fail

Ο Μήτσος ο βοθρατζής

ανεκδοτα ο μητσος ο βοθρατζης
Ο Μήτσος ο βοθρατζής ξεκινά με τον βοηθό του, τον Γιακουμή για να ξεβουλώσουν έναν βόθρο. Με το που φθάνουν, ο Μήτσος φοράει μια μάσκα και βουτάει μέσα στον βόθρο. Σε δυο λεπτά βγάζει το κεφάλι μέσα από τον βόθρο και λέει στον Γιακουμή:
- Φέρε μου το κατσαβίδι ρε Γιακουμή.

Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Ο Πακιστανός και η ξανθιά οδηγός

ανεκδοτα: ξανθια οδηγος
Μια ξανθιά οδηγούσε το αμάξι της όταν φτάνει σε ένα κόκκινο φανάρι και σταματάει. Εκεί που περιμένε να ανάψει το πράσινο, έρχεται ένας Πακιστανός να της καθαρίσει τα τζάμια.

Είδε κανείς τίποτα;

Μπαίνει ένας ληστής σε μια τράπεζα και ζητάει από τον ταμεία να του δώσει όλα τα λεφτά. Εκείνος τα δίνει και ο τότε ληστής τον πυροβολεί.. Φεύγοντας λέει στον πρώτο πελάτη της ουράς:
- Είδες τίποτα;

Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Αλλά η μάπα ήτανε μάπα

ανέκδοτα: το κεφαλάκι δεν το βουτάμε
Ένας τύπος καθόταν σε ενα μπαρ. Εκεί που καθότανε και έπινε το ποτό του μπαίνει στο μπαρ μια τύπισσα με φοβερό κορμί! Ο τύπος την βλέπει και παθαίνει πλάκα!

Τραβήξτε το δάχτυλο

pull my fingerΤι έχουν φτιάξει οι άνθρωποι; Το επόμενο που μένει να φτιάξουνε είναι κάποιον που θα παίρνει φόρα από τα Καλύβια. Ότι πρέπει για να το στείλετε σε κάποιον φίλο σας. Πατήστε συνέχεια και θα καταλάβετε.

Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Πωλείται ψήφος

"Πωλείται ψήφος, ελαφρός μεταχειρισμένη. Tιμή συζητίσημη".

Κάπως έτσι μπορεί να έμοιαζε η αγγελία πώλησης της ψήφου του κ. Βασίλιεβιτς σε εφημεριδά, ο οποίος όμως προτίμησε το διαδίκτυο για να δημοπρατήσει την ψήφο του. Ως αρχική τιμή, ο Σέρβος επιχειρηματίας, όρισε τα 20 ευρώ, η οποία αυτήν την στιγμή έχει φτάσει στα 80 ευρώ, αφού έχει ήδη δεχτεί προσφορές από τέσσερα κόμματα.

Ο μαυρογέννης Τζο και τα ατυχήματα του

Δυο πειρατές συζητάνε για τα κατορθώματά τους αλλά και για τα ατυχήματα που τους έχουν συμεί, οπότε λέει ο πρώτος:
- Να σε ρωτήσω κάτι ρε μαυρογένη Τζο...το δεξί σου πόδι πως το έχασες;
- Άστα... καρχαρίας! Μια φορά όπως προσπαθούσαμε να εισβάλουμε σε ένα πλοίο, γλύστρισα και έπεσα μέσα στην θάλασσα. Μου την πέφτει ένας καρχαρίας, αλλά τελικά κατάφερα να τον διώξω και να μου φάει μόνο το ένα πόδι και όπως βλέπεις τώρα έχω αυτό το ξύλινο.

Strike και αστείες τούμπες

Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Τοτός: Η δασκάλα και οι γρίφοι

Η δασκάλα λέει στον Τοτό:
- Τοτέ θα σου βάλω έναν γρίφο, να δω αν θα το βρεις! Πες μου ποιο είναι το ζωάκι, το οποίο περπατά στα κεραμίδια, έχει μουστάκι, κάνει νιάου-νιάου και έχει μια ελιά στη μυτούλα του!

Ο χαρούμενος ναυαγός

Ένα υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο, περνώντας από την Καραϊβική, περνά μπροστά από ένα έρημο νησάκι. Σε μια παραλία του νησιού ξαφνικά εμφανίζεται ένας ταλαιπωρημένος,

Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Οι πιο χαζοί ληστές στην ιστορία

Δώρο στην γυναίκα μου

Είναι τρεις τύποι και συζητάνε για το δώρο που έχει πάρει ο καθένας στην γυναίκα του. Λέει ο πρώτος.
- Πήρα ένα δώρο στην γυναίκα μου.. ένα μόνο θα σας πω, κάνει το 0-100 σε 5 δευτερόλεπτα.

Liquid Mountaineering: Το νέο άθλημα

Θέλετε να γυμναστείτε; Σας αρέσει το τρέξιμο αλλά έχετε και μια κάποια αδυναμία στο κολύμπι και δεν προλαβαίνετε να ασχοληθείτε και με τα δύο; Μην στεναχωριέστε. Μία παρέα νέων ανθρώπων βρήκε την λύση, ειδικά για εσάς.

Προσοχή τώρα που καλοκαιριάζει...