Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Ο κουρασμένος γάτος

 Ανέκδοτα: γάτος
Ένας τύπος καθώς πάει να βγει από το σπίτι του ένα απόγευμα, βλέπει έξω από την πόρτα, έναν εμφανώς ταλαιπωρημένο γάτο, ο οποίος από την φουσκωμένη κοιλιά και το κολάρο φαινόταν ότι τύγχανε καλής φροντίδας. Με το που κάνει να τον χαϊδέψει, ο γάτος τρέχει και χώνεται μέσα στο σπίτι, πιάνει μια γωνιά και κοιμάται.

Πριν περάσει καλά καλά μία ώρα ο γάτος ξυπνάει και πηγαίνει προς την πόρτα, οπότε ο φίλος μας του ανοίγει και φεύγει. Την άλλη μέρα, το απόγευμα με το που ανοίγει ο τύπος την πόρτα, να σου πάλι ο γάτος. Και πάλι μέσα και πάλι ύπνο ο γάτος και πάλι έφυγε μετά. Αυτό το σκηνικό συνεχίστηκε αρκετές μέρες, μέχρι που ο τύπος σκέφτηκε να μάθει που μένει ο γάτος, οπότε του έβαλε στο κολάρο ένα σημείωμα, το οποίο έλεγε:

«Θα ήθελα να μάθω σε ποιον ανήκει αυτός ο γλυκός γατούλης και να σας ρωτήσω αν έχετε υπόψη σας ότι σχεδόν κάθε απόγευμα, ο γάτος σας έρχεται στο σπίτι μας για έναν υπνάκο».

Την επομένη, συνεπής στο ραντεβού του ο γάτος, εμφανίστηκε με ένα διαφορετικό σημείωμα πάνω στο κολάρο του. Το παίρνει και ο φίλος μας και διαβάζει

«Αυτός ο γλυκούλης γάτος κατοικεί σε ένα σπίτι με 6 παιδιά, 2 εκ των οποίων είναι κάτω των τριών. Προφανώς βρήκε ένα μέρος ήσυχο για να κοιμηθεί. Μπορώ να έρθω και εγώ μαζί του αύριο;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου